Filmul ROCKER în regia lui Marian Crișan vine în cinematografe din 22 februarie

București, 30 ianuarie 2013 – Transilvania Film anunță premiera în cinematografele din țară a filmului ROCKER în regia lui Marian Crișan.

Pelicula spune povestea lui Victor, un rocker la 45 de ani, a cărui dragoste pentru fiul său Florin depășește limitele a ceea ce e social și moral acceptat.

Viața de zi cu zi a tatălui orbitează în jurul fiului său, dependent de droguri. Disperat și gata de a depăși orice obstacol pentru a-i asigura fericirea, Victor ajunge să fure și să se umilească. Pe langă legatura de sânge, ceea ce ii unește și mai mult pe cei doi e muzica. Muzica rock.

ROCKER, o nouă producție Mandragora, este cel de-al doilea lung metraj al lui Marian Crișan, un nou success international alături de filmul de debut Morgen (2010, premiat în importante festivaluri de film precum Locarno IFF, Tessaloniki IFF, Reykjavik IFF) sau scurt-metrajul Megatron distins cu Palm d’Or la Festivalul Internațional de Film de la Cannes 2008.

Din distribuție fac parte actorii Dan Chiorean, Alin State, Ionuț Nicolae, Ofelia Popii, Crina Semciuc și mulți alții aflați la prima apariție cinematografică.

Filmul a avut premiera mondială în cadrul Festivalului Internațoinal de Film de la San Sebastian unde a participat în competiția secțiunii Nuevos Directores. De curând ROCKER a fost proiectat în secțiunea competitivă a Festivalului Intrenațional de Film de la Trieste și la Festivalul Internațional de Film de la Göteborg fiind în continuare solicitat în competiții internaționale.

În România filmul este distribuit de Transilvania Film și va putea fi vazut începând cu 22 februarie în București, Cluj, Oradea, Constanța, Brașov, Craiova sau Târgu Mureș.

Partenerii de promovare pentru acest titlu sunt: Radio Guerrilla, Cinemagia, Affichage, Zile și Nopți, Cinematique, Revista Sunete, Televiziunea Română, Fan Courier, Petrom, Cinefan, Cinema Rx, HipMag, Cooperativa Urbană, Film Reporter, Orașul Meu, Feeder, Music Channel, Metalhead.  

Scroll to Top