Fără cale de întors – în curând pe marile ecrane

Amatorii genului thriller au parte de o veste bună: producţia Fără cale de întors | Sin retorno (r. Miguel Cohan), recompensată în acest an la cea de-a zecea ediţie a Festivalului Internaţional de Film Transilvania atât cu Trofeul Transilvania cât şi cu Premiul pentru cel mai bun scenariu (acordat scenaristei Ana Cohan) va putea fi urmărită în curând pe marile ecrane din România.

Transilvania Film a achiziţionat drepturile de distribuţie pentru filmul de debut al regizorului Miguel Cohan, primit cu mult interes la festivalurile internaţionale şi apreciat de critică. Pelicula a mai câştigat 3 trofee la Festivalul de la Valladolid în 2010 (Cel mai bun film, Cel mai bun regizor debutant, Premiul FIPRESCI).

Subiectul filmului este centrat în jurul unui bărbat acuzat pe nedrept de moartea unui tânăr. Acesta este ucis într-un accident de maşină, iar adevăratul făptaş fuge de la locul faptei. Şoferul nu lăsă nicio urmă, iar tatăl victimei, ajutat de mass-media începe o adevărată vânătoare. O serie de evenimente nefericite şi un sistem juridic contaminat de influenţa opiniei publice vor duce însă la condamnarea unui om nevinovat. Prinşi într-o plasă ţesută de soartă şi de decizii disperate, aceşti oameni vor fi puşi în faţa vinei, a responsabilităţii şi-a unei nevoi acute de izbăvire, într-o spirală din care nu există întoarcere.

Lansarea filmului în România este programată pentru prima parte a anului 2012.

 

Pentru a vizualiza trailerul filmului, vă rugăm accesaţi: http://www.sinretorno.com

Scroll to Top