Despre oameni și melci va fi proiectat la Trieste, Göteborg și Angers

Despre oameni și melci își continuă traseul frstivalier cu trei importante festivaluri europene: Trieste, Göteborg și Angers. 

Festivalul de Film de la Trieste este unul dintre cele mai importante festivaluri de film din Italia, axându-se pe aducerea în prim-plan a producțiiilor cu un grad de originalitate crescut.

Festivalul Internațional de Film de la Göteborg, cel mai mare eveniment de acest gen din Scandinavia, se desfăşoară între 25 ianuarie şi 4 februarie în Suedia, Despre oameni și melci va fi prezentat în cadrul secțiunii Lokala komedier, și va rula timp de patru zile. De asemenea filmul va evea o proiecție specială și la Angers – Premiere Plans în Franța.

În 2012 Despre oameni și melci a obținut Premiul Special al Juriului la la Festivalul Internațional de Film de la Varșovia și premiul secțiunii competiționale Meeting Point la categoria lungmetraj (ex-aequo cu pelicula belgiană Time of my life, r. Nic Balthazar) din cadrul celei de-a 57-a ediții a Festivalului Internațional de Film de la Valladolid. 

Despre oameni și melci este o coproducţie româno-franceză, fiind produs de Libra Film (România) și Agat Films (Franţa) și este filmul românesc cu cei mai mulți spectatori în 2012.

 

Mai multe detalii despre film puteți găsi vizitând: www.despreoamenisimelci.ro

Scroll to Top