61 211 de spectatori din întreaga ţară au mers să vadă filmul DESPRE OAMENI ŞI MELCI

Despre oameni şi melci a înregistrat până în prezent, un număr de 61 211 spectatori, rezultat ce îl situeaza în rândul celor mai vizionate filme româneşti ale ultimului deceniu.

Filmul a avut premiera naţională în data de 14 septembrie, ajungând în prima săptămână în 19 oraşe, pe un număr de 40 de ecrane şi adunând până în prezent reacţii extraordinare din partea publicului în fiecare din cele 52 oraşe în care a fost proiectat.

După o prezenţă de 8 săptămâni în cinematografe, Despre oameni şi melci se bucură încă de o mare atenţie din partea publicului, înregistrându-se un număr important de cereri de spectacole suplimentare. Aşadar, începând din 11 noiembrie, spectatorii vor putea urmări filmul regizat de Tudor Giurgiu la Noul Cinematograf al Regizorului Român din Bucureşti în fiecare duminică, timp de trei săptămâni. Proiecţii speciale vor fi programate şi la Cinema Victoria Iaşi (din 12 noiembrie) şi Casa de Cultură a Sindicatelor Câmpulung (12-15 noiembrie).

Pentru programul complet, vă rugăm vizitati site-ul www.despreoamenisimelci.ro .

Despre oameni şi melci se bucură de aprecieri şi peste hotare, de curând a fost distins cu Premiul Special al Juriului la Festivalul Internaţional de Film de la Varşovia şi premiul secțiunii competiționale Meeting Point la categoria lungmetraj (ex-aequo cu pelicula belgiană Time of my life, regia Nic Balthazar) din cadrul celei de-a 57-a ediții a Festivalului Internațional de Film de la Valladolid, Spania.

Acţiunea filmului Despre oameni şi melci în regia lui Tudor Giurgiu, se petrece în anul 1992, în Câmpulung Muscel, la fabrica de maşini ARO. Publicul va putea gusta din plin o comedie savuroasă cu români descurcăreţi, care pornesc într-o aventură de zile mari. În Despre oameni şi melci spectatorii se vor bucura de prestația unor actori români îndrăgiţi precum Andi Vasluianu, Dorel Vişan, Monica Bîrlădeanu, Andreea Bibiri, Valeria Seciu, Ovidiu Crişan, Ion Grosu, Clara Vodă sau Alina Berzunţeanu, dar și de interpretarea renumitului actor francez Jean François Stevenin și a fiului său, Robinson Stevenin.

Scenariul îi aparţine lui Ionuţ Teianu, mutat  în Franţa din 1991, după ce a absolvit Universitatea de Artă Teatrală şi Cinematografică din Bucureşti.

Vivi Drăgan Vasile semnează imaginea, iar Vlaicu Golcea este compozitorul filmului.

 

Filmul este distribuit în cinematografe de Transilvania Film în colaborare cu Ro Image.

 

La campania de promovare a filmului au contribuit: Vodafone, Kiss FM, Ringier, Grand Digiplex Baneasa, Baneasa Shopping City, Fan Courrier, Carrefour, Olay, Fertilia, Petrom, News Outdoor.

Distribuţia filmului este susţinută de: Ringier, Grand Cinema Digiplex şi Băneasa Shopping City.

Partenerii media ai filmului sunt: Cinemagia, Evenimentul Zilei, Zile şi Nopți, Cinematique, Cinema Rx, Cinefan, Film Reporter, Hip Mag, B365, Metropotam, Feeder, tpu.ro, Mixtopia.

Scroll to Top