NICOLE KIDMAN, DIN NOU PE MARILE ECRANE ÎNCEPÂND CU 2 SEPTEMBRIE

Fanii celebrei actriţe Nicole Kidman o vor putea admira în curând pe marile ecrane într-un rol de excepţie, în producţia Trezirea la realitate | Rabbit Hole. Filmul este regizat de John Cameron Mitchell (Hedwig and the Angry Inch/Un vizionar al rock-ului) după un scenariu al apreciatului dramaturg David Lindsay-Abaire, adaptare după piesa sa cu acelaşi nume recompensată cu Premiul Pulitzer în 2007.

Un cuplu încearcă să-şi revină după moartea tragică a fiului lor. Prinși într-un labirint de amintiri, dor, vină, reproşuri şi furie, cei doi încep treptat o călătorie în care învaţă să se redescopere unul pe celălalt, să se adapteze într-o lume care a fost dată peste cap. Un portret plin de viaţă, sincer şi neaşteptat de spiritual al unei familii aflate în căutarea a ceea ce rămâne posibil în cea mai imposibilă dintre situaţii.

Pentru interpretarea sa, Nicole Kidman a fost nominalizată atât la Premiile Oscar cât şi la Globurile de Aur. Distribuţia filmului îi include şi pe Aaron Eckhart (Mulţumim că fumaţi/Thank You For Smoking, Erin Brokovich, Dulcele sărut al Daliei/The Black Dahlia), Dianne Wiest (Hannah şi surorile ei/Hannah and Her Sisters, Împuşcături pe Broadway/Bullets Over Broadway), Tammy Blanchard, Miles Teller, Giancarlo Esposito, Jon Tenney şi Sandra Oh.

Trezirea la realitate a fost prezentat în România în cadrul celei de-a zecea ediţii a Festivalului Internaţional de Film Transilvania.

Parteneri de promovare: Radio Guerrilla, Cinemagia, Cinefan, Film Reporter, Hipmag, Filme Tari, B365, Kamikaze.

Premiera oficială în cinematografele din România va avea loc pe 2 septembrie. Filmul va rula în prima săptămână în Bucureşti la Hollywood Multiplex şi Movieplex.

Pentru mai multe informaţii despre film, vă rugăm accesaţi: www.rabbitholefilm.com

Scroll to Top