Miss Kicki şi Coridorul, din 4 martie în cinematografe

Transilvania Film aduce pe marile ecrane din România, din 4 martie, filmele Miss Kicki (R. Håkon Liu) şi Coridorul (R. Johan Lundborg & Johan Storm).

Cele două filme vor avea avanpremiera pe 3 martie la Noul Cinematograf al Regizorului Român din Bucureşti.

Miss Kicki/ Kicki este o dramă semnată de Håkon Liu, cu Pernilla August în rolul principal.

După lungi discuţii pe internet cu omul de afaceri taiwanez Chang, Kicki decide să facă o călătorie la Taipei pentru a-i face o surpriză prietenului său virtual.

Kicki nu vrea să călătorească singură şi îl invită pe fiul său Viktor, în vârstă de 16 ani, să i se alăture. Kicki îi spune fiului său că această călătorie ar trebui să  reconstruiască legătura dintre ei, după ce fuseseră despărţiţi mai mulţi ani.

Dar când Viktor descoperă adevăratul scop al călătoriei, Kicki trebuie să îi demonstreze, dar să se convingă şi pe ea, că poate deveni mama care nu a fost niciodată.

Din distribuţia peliculei fac parte, pe lângă celebra actriţă Pernilla August, actorii Ludwig Palmell, Huang He River, Britta Andersson şi Eric Tsang.

Corridor/ Coridorul este un thriller de Johan Lundborg & Johan Storm.

Frank (Emil Johnsen) este un student la medicină singuratic, mulţumit de apartamentul său, un loc liniştit în care se poate pregăti pentru examene.

Dar, când o întâlneşte pe vecina sa de deasupra, Lotte (Ylva Gallon), realizează că este ceva dubios cu locul în care locuieşte. De fiecare dată când părăseşte apartamentul în care locuieşte, Frank se panichează… portarul vorbăreţ, copilul enervant, Lotte şi fostul ei prieten extrem de agresiv şi, peste toate acestea, noul iubit al lui Lotte, Micke (Peter Stormare), care este foarte gelos… toţi par a fi duşmanii lui Frank.

Din distribuţia peliculei fac parte Peter Stormare, Emil Johnsen, Ylva Gallon, Örjan Landström.

Miss Kicki şi Coridorul sunt distribuite de Transilvania Film.

Scroll to Top