În 16 septembrie se lansează DVD Box-ul Aniversar TIFF – Noul Film Românesc: Începuturile

Din 16 septembrie, în reţeaua Cărtureşti va putea fi achiziţionat şi DVD box-ul Noul Film Românesc: Începuturile, cu 11 dintre cele mai apreciate filme româneşti ale decadei. Seria include „Morgen” în regia lui Marian Crişan, „A fost sau n-a fost?” de Corneliu Porumboiu, „Eu când vreau să fluier, fluier” de Florin Şerban, „Cea mai fericită fată din lume” de Radu Jude, „Francesca” în regia lui Bobby Păunescu, „Pescuit sportiv” de Adrian Sitaru, „Felicia, înainte de toate” de Răzvan Rădulescu şi Melissa de Raaf, „Legături bolnăvicioase” în regia lui Tudor Giurgiu, „Furia” de Radu Muntean, „California dreamin’ (nesfârşit)” de Cristian Nemescu şi respectiv „Cum mi-am petrecut sfârşitul lumii”, de Cătălin Mitulescu.

DVD Box-ul este realizat de Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românesc şi marchează cei zece ani ai Noului Val de Film Românesc. Colecţia a fost prezentată şi în cadrul celei de-a zecea ediţii a Festivalului Internaţional de Film Transilvania.

 

 

Lansarea oficială a DVD box-ului va avea loc joi, 15 septembrie, de la ora 19:00, în ceainăria Cărtureşti (Str. Arthur Verona 13-15).

Scroll to Top