Venus, Interviu şi Delirious – Faimă şi Bani, disponibile pe DVD

Iubire, comedie, dramă, acţiune în noile filme distribuite de Transilvania Film: Venus (R. Roger Michell), Interviu (R. Steve Buscemi) şi Delirious – Faima şi Banii (R. Tom DiCillo) sunt disponibile acum pe DVD în magazinele de specialitate la preţul de 39,9 RON bucata.

DVD-urile se găsesc în retelele magazinelor Altex, Media Galaxy, Domo, Diverta si Carturesti, putand fi achizitionate la preţul de 39,9 lei bucata.

Venus, penultimul film al regizorului Roger Michell, spune povestea lui Maurice (Peter O’Toole) şi Ian (Leslie Phillips), doi vechi prieteni, veterani în ale actoriei britanice, care nu s-au bucurat niciodatǎ de succes. Confortabila lor rutinǎ, glumele de la micul dejun luat la café-barul favorit, sunt întrerupte de sosirea nepoatei lui Ian, Jessie (Jodie Whittaker), venitǎ din provincie. În încercarea lui de a-i împǎrtǎşi acesteia din experienţa sa de viaţǎ, Maurice este surprins sǎ descopere cât de puţin ştie de fapt despre sine, acum cǎ viaţa lui se apropie de sfârşit.

Interview este un alt titlu ce completează oferta de filme disponibile pe DVD. Frumoasa actriţă Sienna Miller şi actorul/regizorul Steve Buscemi fac cuplu într-o dramă despre mass-media, adevăr şi celebritate.

Jurnalistului cu tendinţe sinucigaşe, Pierre Peders (Steve Buscemi), lucruri precum violenţa şi cruzimea nu îi sunt deloc străine. Câştigându-şi renumele ca reporter de război, a călătorit prin întreaga lume, având parte de unele dintre cele mai îngrozitoare privelişti imaginabile. Aşa că nu este surprinzătoare reacţia sa de supărare atunci când i se cere să facă ceva sub demnitatea sa, şi anume să o intervieveze pe cea mai faimoasă vedetă de telenovele din America, Katya (Sienna Miller). Confruntarea lor evoluează într-un joc de şah verbal, pasional, presărat cu sclipiri de inteligenţă, intrigă şi tensiune sexuală, care atinge apogeul într-un final captivant şi cu răsturnări de situaţie.

Steve Buscemi poate fi urmărit şi în comedia romantică Delirious – Faima şi Banii, în rolul unui paparazzo neînsemnat pe nume Les Galantine, care încearcă cu disperare să intre la petrecerile VIP pentru a obţine acea fotografie exclusivă. Îl întâlneşte pe Toby (Michael Pitt), un tânăr de pe stradă atras de strălucirea New York-ului şi îl “angajează” ca asistent. Deşi Toby gustă strălucirea şi senzaţiile stilului de viaţă al lui Les, are propriile vise: să devină actor. Relaţia de prietenie dintre cei doi se deteriorează când în viaţa lui Toby apare K’Harma Leeds, o divă pop. Les se simte lăsat pe dinafară şi, plin de resentimente, încearcă să profite de pe urma relaţiei dintre Toby şi K’Harma.

Filmele pot fi comandate şi pe www.filmedecolectie.ro.

Vizionare placuta!

Scroll to Top