O ZI DIN VIAŢĂ – UN EVENIMENT CINEMATOGRAFIC DE NERATAT, DIN 26 AUGUST ÎN CINEMATOGRAFE

Bucureşti, 11 august 2011 – Sfârşitul lunii august le-a pregătit spectatorilor români un experiment cinematografic inedit. Astfel, din 26 august, aceştia pot urmări pe marile ecrane O zi din viaţă – Life in a Day, un documentar original şi emoţionant alcătuit din filmuleţe postate de către oameni din lumea întreagă, realizat de aclamatul regizor Kevin Macdonald (laureat al Premiului Oscar pt producţia One Day în September) şi produs de Ridley Scott (Gladiator, Hannibal, Black Hawk Down).

Pe 24 iulie 2010, oameni de pe tot globul au filmat un moment al vieţii lor şi peste 80.000 de clipuri au fost postate pe YouTube. Decupat din 4500 de ore de filmări, trimise din 192 de ţări, Life in a Day a fost difuzat pe data de 27 ianuarie 2011 live pe youtube.com, simultan cu premiera sa mondială de la Festivalul de la Sundance. Documentarul, primul de acest fel, a impresionat atât spectatorii cât şi critica, fiind perceput ca o capsulă a timpului care spune generaţiilor viitoare cum era să fii în viaţă pe 24 iulie 2010.

Cu ocazia acestui eveniment cinematografic, Transilvania Film alături de compania Vodafone România şi 220.ro au pregătit un concurs special ce va avea ca mare premiu un Iphone 4, precum si 5 pachete Cartela Internet Vodafone, obiecte promotionale şi invitaţii la film. Concursul se va desfăşura în perioada 12 – 22 august.

Iată linkul catre pagina concursului: http://www.220.ro/concursuri/2-minute-din-viata/

Partener principal:  Vodafone România

Parteneri de promovare: Radio Guerrilla, Cinemagia, 220.ro, HBO România, ODS România, Cinefan.ro, Metropotam.ro, Filme Tari, Film Reporter, Hipmag, Veioza Arte, B356.ro, Modernism.ro, Port.ro, KamiKaze, Sofresh, MyMagicStar.

Filmul a fost proiectat în închiderea celei de-a zecea ediţii a Festivalului Internaţional de Film Transilvania, ediţia din acest an.

Vom reveni în scurt timp cu mai multe informaţii.

 

Distribuit în România de Transilvania Film.

Programare: Filmul va rula în prima săptamână în Bucureşti la Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema şi în reţeaua Cityplex (Bucureşti, Braşov, Constanţa)

Scroll to Top