Iluzionistul vine pe DVD din 7 octombrie

Bucureşti, 5 octombrie 2011. Transilvania Film anunţă lansarea pe DVD a mult îndrăgitului film de animaţie Iluzionistul.

Filmul este scris şi regizat de Sylvain Chomet, autorul romanului Tripletele din Belleville, după un scenariu semnat de Jacques Tati, şi spune povestea emoţionantă a unui bătrân iluzionist forţat să hoinărească prin lume în căutarea unui public care să-i aprecieze numerele demodate. În timpul unui spectacol pe care îl susţine într-un local de provincie aflat pe o insulă lângă coasta de vest a Scoţiei, iluzionistul o întâlneşte pe Alice, o tânără care îi va schimba viaţa.

DVD-ul se va lansa în cadrul ediţiei de anul acesta a Festivalului Anim’est, după ce, anul trecut, Transilvania Film a lansat pe DVD lungmetrajul regizat de Marjane Satrapi și Vincent Paronnaud, Persepolis, în cadrul aceluiaşi festival.

Iluzionistul a fost proiectat în deschiderea ediţiei de anul trecut a festivalului Anim’est şi va avea o proiecţie specială anul acesta, după evenimentul de lansarea care va avea loc la Cinematograful Patria, vineri 7 octombrie de la ora 22:00, în prima zi de festival.

 

DVD-ul Iluzionistul va putea fi achiziţionat, la un preţ special, de la gift shop-ul Anim’est din foaierul Cinema Patria, pe toată perioada festivalului şi va fi pus în vânzare în hipermarket-uri şi magazinele de specialitate.

Scroll to Top