Minuni

Familia Gelsominei funcţionează după reguli absolut speciale. Înainte de toate, Gelsomina, în vârstă de 12 ani, este cea care conduce această familie. Lumea dinafară, însă, nu are voie să ştie nimic despre modul lor de viaţă, care trebuie să rămână ferit, ascuns între pereţii casei de ţară izolate în care locuiesc. Wolfgang, tatăl Gelsominei, a creat acest regat improbabil pe care ea urmează să-l ia în stăpânire.
În vreme ce agricultura este distrusă de pesticide iar viaţa la ţară se perverteşte, reprezentanţi ai unui show-concurs televizat sosesc de la oraş, în căutarea celei mai tradiţionale familii, căreia ar urma să îi ofere un premiu în bani şi o croazieră de lux. Gelsomina ar vrea să participle la concurs, Wolfgang însă nici nu ia în calcul această posibilitate.
Tensiuniea creşte când tatăl acceptă să angajeze un tânăr delincvent neamţ, Martin, care face parte dintr-un program de reabilitare iar Gelsomina tinde să iasă în afara cercului închis.
 
Până la final, pentru Gelsomina şi familia ei nimic nu va mai fi la fel. O vară extraordinară, în care regulile stricte ce menţin unitatea familiei încep să dispară…
Regizor
Alice Rohrwacher
An
2014
Gen
Dramă
Distribuție
Maria Alexandra Lungu, Monica Bellucci, Sam Louwyck
Țara
Italia, Austria, Germania
Scroll to Top