Slide 1
Programul Proiecțiilor E PERICOLOSO SPORGERSI În Săptămâna 26 mai - 01 iunie

Începând cu 19 mai Transilvania Film aduce filmul de debut al lui Nae Caranfil E PERICOLOSO SPORGERSI înapoi pe marile ecrane într-o formă restaurată la impulsul regizorului cu ocazia împlinirii a 30 de ani de la lansare.

Slide 1
E PERICOLOSO SPORGERSI - În cinematografe din 19 mai

Într-un orășel de provincie din mohorâții ani ’80, pare că absolut toți tinerii visează încontinuu la sex, deoarece alte visuri, în “raiul” comunist, s-ar putea dovedi de-a dreptul periculoase .

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

ȘTIRI

ÎN CINEMA

Lui HORAȚIU, soldat în termen, i s-au aprins călcâiele după CRISTINA, elevă în ultimul an de liceu. Ea n-ar fi neapărat contra, dar numai în urma unei obligatorii logodne. Principiu la care va renunța curând odată cu apariția în oraș a lui Dino, actor de mâna a doua, dar reputat Casanova de provincie. Trei destine desfășurate în trei capitole unde aceeași poveste e reistorisită din punctul de vedere al celor trei protagoniști; o comedie dezlănțuită în care cu toții devin victimele propriilor confuzii și quid pro quo-uri, fiecare nutrind în secret aceeași aspirație de a se elibera din „cazarma” personală pentru a descoperi orizonturi mai largi și mai promițătoare.

FILME

Scroll to Top