România neîmblânzită

Regizor
An 2018
Gen
Distribuție
Țara Romania
Premii
În inima Europei există o viață naturală fabuloasă: o explozie a sălbăticiei care reprezintă căminul a nenumărate vietăți. Munții infiniți, pădurile străvechi, apele nesfârșite, toate acestea găzduiesc creaturi de referință pentru bătrânul continent. Sunt ținuturi ale frumuseții și sălbăticiei unde destinele sunt dictate de anotimpuri. Creaturi parcă desprinse din legendă trăiesc în libertate, aici animalele se luptă pentru supraviețuire. Iar ROMÂNIA NEÎMBLÂNZITĂ va dezvălui toate aceste povești incredibile.
 
Filmul România neîmblânzită este o producție unică care dezvăluie frumusețea sălbatică a României, frumusețe nalterată, neprelucrată, magică, dar fragilă, în același timp. Este un dar oferit românilor, cu ocazia centenarului Marii Uniri, din partea Auchan Retail România.
 
Pelicula își va face debutul internațional pe 18 marite, la Washington, în cadrul unui festival de film ecologic și pe data de 12 aprilie, la Londra, în cadrul unei gale BAFTA (British Academy of Film and Television Arts).
 
În cinematografele din România pemiera va avea loc în 13 aprilie 2018. Toate fondurile obținute din vânzarea biletelor vor fi donate unor cauze ecologice.